Pokud se vám líbil parádní thriller Wind River z roku 2017, přičemž pátráte po něčem podobném, co bude mít alespoň přibližně stejnou temnou atmosféru, možná byste mohli dát šanci nadcházejícímu thrilleru jménem God´s Country. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na ženu jménem Sandra (Thandiwe Newton), vysokoškolskou učitelku, která se rozhodne vypořádat se se svým žalem v zapadlém a zasněženém městečku na americkém západě. Zde jí však rychle dojde, že místní příliš přátelští nejsou. Ale jelikož se Sandra chce sama držet v ústraní, příliš ji to netrápí. Jednoho dne ale na svém pozemku nalezne jakési červené zaparkované auto. 

Následně tak zjistí, že patří dvěma lovcům, kteří pocházejí z onoho městečka. Když je však Sandra konfrontuje, na žádná vřelá slova nedojde. Chce je pryč ze svého pozemku. A to hned. A i přestože lovci nakonec uposlechnou, Sandře dojde, že oba dva muži to rozhodně nehodlají nechat jen tak. Rázem se tak začne bát o své bezpečí. A jak se zdá, místní policejní sbor bude na oba lovce, kteří jsou patrně součástí mnohem větší skupiny, krátký. Sandra tak bude muset vzít věci do vlastních rukou. Sama to ale nedokáže. Lze však v zapadlém městečku vůbec najít nějaké spojence? Snímek vychází podle povídky Winter Light, kterou napsal James Lee Burke. 

O scénář a režii se postaral Julian Higgins, který se v minulosti například podílel na tvorbě seriálů jako Dr. House a Temné pohnutky. Dále si ve snímku zahrají herci jako Jeremy Bobb, Joris Jarsky, Jefferson White, Kai Lennox, Tanaya Beatty a Travis W Bruyer.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 9. 2022.