Pokud máte strach z leteckých havárií, utopení a žraloků, trailer výše pro vás bude učiněnou noční můrou, protože všem třem těmto věcem budou muset čelit hrdinové z nadcházejícího a napínavě vyhlížejícího thrilleru No Way Up. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na hrstku cestujících, jejichž letadlo havaruje v Pacifiku. Přeživší se tak dostávají do nezáviděníhodné situace. Vrak letadla hluboko pod hladinou moře je na kraji bezedné průrvy a může každou chvílí přepadnout. Cestující, kteří během havárie nezemřeli, se pokoušejí přežít ve vzduchové kapse, ale čas se jim rychle krátí. Pokud je někdo co nejdříve nezachrání, čeká na ně nehezká smrt. Celé to značně komplikuje i žralok, který už kolem vraku hladově krouží. Mají hrdinové vůbec nějakou naději na záchranu? 

O režii se postaral Claudio Fäh, který má za sebou snímky jako Muž bez stínu 2 (2006), Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014) a Sniper: Ultimate Kill (2017). Scénář zpracoval producent Andy Mayson.

Ve snímku se tak objeví herci jako Phyllis Logan, Colm Meaney, James Carroll Jordan, Will Attenborough, Jeremias Amoore, Manuel Pacific, Sophie McIntosh a Grace Nettle.

Snímek by měl být uveden 26. 1. 2024, o premiéře u nás zatím informace nemáme.