Příští týden bude na Amazonu premiérovat nový seriál jménem Wilderness, který nám potvrdí, že vstup do manželství nemusí nutně znamenat „A žili šťastně až do smrti“. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává Liv (Jenna Coleman), která si se svým manželem Willem (Oliver Jackson-Cohen) žije na první pohled dokonalým životem. Spokojená se zdá být i sama Liv, ovšem jednoho dne se jí ono štěstí začne náhle rozpadat jako domeček z karet. Začne totiž svého manžela silně podezřívat z toho, že ji podvádí. A to s atraktivní blondýnkou jménem Cara (Ashley Benson), která se s nimi vydala na výlet do přírody. V hlavě Liv se tak začnou probouzet temné myšlenky. 

Kdo ví, možná je tento výlet, který je zavede například do národního parku Yosemite a Grand Canyonu, ideální příležitost k tomu, aby se Willovi stala nějaká „nehoda“. Liv se následně začne potýkat se svým hněvem a touhou po pomstě, což může mít vyloženě katastrofální následky.

Těšit bychom se každopádně měli na psychologický thriller, který bude zkoumat, jak moc se vlastně může manželství pokazit. Celý seriál bude vycházet ze stejnojmenné knihy, který napsala britská autorka B. E. Jones.

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Marnie Dickens, která stála také za vznikem sérií jako Thirteen (2016) a Gold Digger (2019). O režii jednotlivých epizod se postarala So Yong Kim, která točila pro seriály jako Exorcista (2016), Hodný holky (2018) a Dr. Death (2021).

Dále v seriálu uvidíme herce jako Eric Balfour, Claire Rushbrook, Jonathan Keltz, Geoff Gustafson a Talia Balsam.

Na službě Amazon Prime Video bude seriál premiérovat 15. 9. 2023.