Crunchyroll odhalil trailer na Noblesse. Jedná se o adaptaci webtoonu (korejský digitální komiks) z pera Jeho Sona a Kwangsu Leeho. Po Tower of God a The God of High School se jedná o teprve třetí korejský komiks, který byl převeden do anime. No, není to úplně první adaptace. Manhwa dostala svoji adaptaci již v roce 2015 a 2016. Jednalo se však o krátké speciály, nikoliv o plnohodnotný seriál jako nyní.

Přečtěte si také: V říjnu se na Cruchyrollu dočkáme Jujutsu Kaisen

Yasutaka Yamamoto (Hinomaru Sumo, Squid Girl Season 2) se postará o režii a koprodukci mezi Crunchyrollem a WEBTOON, který vydává komiks. Sayaka Harada (STARMYU, Code:Realize -Guardian of Rebirth-) bude dohlížet na skladbu soundtracku. Akiharu Ishii (The Prince of Tennis II, Blood+) zase vytvoří design postav a dohlédne na animaci. Celé se to odehraje pod hlavičkou studia Production I.G (Haikyuu!!: To the Top 2nd Season, Ghost in the Shell SAC_2045).

„Raizel se probudí ze svého 820letého spánku. Je držitelem zvláštního titulu Noblesse, čistokrevného šlechtice a ochránce všech ostatní šlechticů. Ve snaze chránit Raizela ho jeho sluha Frankenstein zapíše na střední školu Ye Ran, kde se Raizel učí od svých spolužáků o každodenním životě běžných lidí. Unie, tajná společnost, která chce převzít vládu nad světem, vysílá modifikované lidi a pomalu zasahuje do Raizelova života, který musí použít svoje speciální schopnosti, aby ochránil lidi v jeho okolí. Po 820 letech intrik je tajemství Raizelova spánku konečně odhaleno a on musí splnit svoji povinnost jakožto Noblesse!“ Pravý oficiální synopse.

Manhwa začínala vycházet v roce 2007 a byla ukončena v minulém roce. Spinoff Noblesse: Rai's Adventure začal vycházet v roce 2016 a doposud pokračuje. Premiéra anime je naplánována na říjen/október tohoto roku. Na upřesnění dne si musíme ještě počkat.