Pokud servery jak Entertainment Weekly a Vanity Fair ukážou várku fotek z nějakého nadcházejícího filmu nebo seriálu, většinou to znamená, že za rohem je i první trailer. V případě dalšího dílu hororové série Oni (Strangers), jenž nese název The Strangers: Chapter 1, to je pravda jen z určité části, místo první upoutávky nám totiž studio Lionsgate nadělilo více než dvouminutový klip. Podívat se na něj můžete výše.

Pokud nejste s filmovou sérií obeznámeni, tak o ní potřebujete vědět jediné. Skupinka maskovaných psychopatů si vyhlídne nějaké nešťastníky, kterým před usmrcením začne dělat ze života peklo. První díl z roku 2008 byl home invasion hororem, ve kterém hlavní roli ztvárňoval mladý pár. V nadcházejícím filmu se dočkáme něčeho hodně podobného. 

Ve vydaném klipu se nachází Maya (Madelaine Petsch), která se rozhodla se svým snoubencem Ryanem (Froy Gutierrez) vyrazit si na malý výlet. Následně se ubytují v odlehlé chatě v lesích, kde si hodlají náležitě užívat soukromí. Na to ale mohou zapomenout, protože skupina maskovaných vrahounů si už na ně brousí své nože.

Uvedený klip každopádně poměrně slušně buduje napětí, dokonce ani není zakončený žádnou lacinou a ukřičenou lekačkou, což se v dnešní době rozhodně musí ocenit. Minulý díl z roku 2018 s podtitulem Noční kořist šel oproti prvnímu dílu s kvalitou hodně dolů, tak doufejme, že trojka na tom zase bude o něco lépe. Snímek by měl každopádně být prvním dílem celé trilogie nových filmů, o všechny by se měl postarat režisér Renny Harlin (Smrtonosná past 2).

Zmíněný režisér je také zodpovědný za snímky jako Cliffhanger (1993), Dlouhý polibek na dobrou noc (1996) a Lovci myšlenek (2004). Za scénářem stojí Alan R. Cohen a Alan Freedland.

Dále by se ve filmu měli objevit herci jako Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ema Horvath, Ella Bruccoleri, George Young, Ryan Bown a Ben Cartwright.

Snímek bude premiérovat někdy během příštího roku.