V následujících týdnech se můžeme těšit hned na dvě hororové podívané s náboženskou tematikou, ve kterých v hlavní roli uvidíme mladou americkou protagonistku, jež v rámci své víry odcestuje do Itálie. Prvním bude snímek Neposkvrněná se Sydney Sweeney, který u nás vyjde už příští týden, na začátku příštího měsíce ale do kin doputuje také titul První znamení: Přichází satan!, jenž bude prequelem legendárního hororu Přichází Satan! (1976). Na světě už máme další oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Snímek se tentokrát zaměří na mladou Američanku jménem Margaret (Nell Tiger Free), která přijíždí sloužit církvi do Říma. Svou víru ale začne zpochybňovat poté, co se stane svědkem řádně znepokojivých událostí. Odhalí tak strašlivé spiknutí, jehož cílem je přivést na svět ztělesněné zlo. Předešlá upoutávka ze začátku roku upřímně působila mnohem zajímavěji, mimo jiné i díky absenci lekaček, ale uvidíme, třeba nás nakonec opravdu čeká řádně hrůzné pokoukáníčko. 

O scénář a režii se postarala Arkasha Stevenson, která točila pro seriály jako Channel Zero (2016), Legion (2017) a Pomsta s chutí třešní (2021). Na scénáři spolu s ní pracovali také Tim Smith a Keith Thomas.

Dále se ve snímku objeví herci jako Bill Nighy, Ralph Ineson, Sônia Braga, Tawfeek Barhom, Andrea Arcangeli, Maria Caballero, Mia McGovern Zaini, Mario Opinato a další.

V našich kinech se snímek objeví 4. 4. 2024.