Už za dva týdny bychom se měli dočkat zbrusu nového dobrodružného animáku jménem The Tiger's Apprentice (Tygrův učeň), venku tam máme plnohodnotný oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Hlavním hrdinou příběhu se stane čínsko-americký teenager jménem Tom Lee (Brandon Soo Hoo), jehož život se navždy změní po zjištění, že patří do dlouhé linie magických ochránců známých jako Strážci. Na scénu tak přichází Hu (Henry Golding), moudrý a mytický tygr, který se stane Tomovým mistrem. Vyvolený mladík se tak bude muset postavit zlé síle jménem Loo (Michelle Yeoh), která je stejně mocná jako Strážci, ale nemá ani v nejmenším dobré úmysly, naopak touží se svou magií vyhladit lidstvo z povrchu zemského. Snímek bude vycházet ze stejnojmenné knižní série z roku 2003, kterou sepsal Laurence Yep. 

O režii se postarali Raman Hui (Shrek Třetí) a Yong Duk Jhun (Kung Fu Panda), scénář si zas vzali na starost David Magee (Škola dobra a zla) a Christopher L. Yost (Thor: Ragnarok).

Dále ve filmu uslyšíme hlasy herců jako Leah Lewis, Sandra Oh, Diana Lee Inosanto, Sherry Cola, Bowen Yang, Patrick Gallagher, Deborah S. Craig, Kheng Hua Tan, Giullian Yao Gioiello a Rachel Rath.

Film se má na službě Paramount+ objevit 2. 2. 2024.