A máme zde další krátkou upoutávku z chystaného MCU seriálu Echo, která tentokrát běžela v televizi. Podívat se na ni může níže. Celá sekvence pochází z druhé epizody, ve které hlavní hrdinka Maya Lopez (Alaqua Cox) změří síly se starým dobrým Daredevilem (Charlie Cox).

A když už o Mattu Murdockovi mluvíme, na světě máme i několik reakcí na první dvě epizody. Častokrát zaznívá, že Echo je oproti ostatním MCU titulům opravdu o něco temnější a brutálnější, někteří kritici se také shodli na tom, že fanoušky seriálu Daredevil (2015) Echo jednoznačně potěší. Jak velkou roli ale bude slavný marvelovský hrdina v seriálu hrát, je zatím otázkou.

Příběh se bude každopádně odehrávat nějakou dobu po událostech seriálu Hakweye (2021), neslyšící Maya se tak vydá na cestu do Oklahomy, nicméně padouch Kingpin (Vincent D’Onofrio) stále ještě neřekl poslední slovo. 

Echo svou slibovanou drsnost dokazuje také ratingem TV-MA, čímž je určen divákům od 18 let výše. Je to první MCU seriál, který tento rating dostal. O režii jednotlivých epizod se postaraly Sydney Freeland (Star Trek: Podivné nové světy) a Catriona McKenzie (Živí mrtví).

Dále se v seriálu objeví herci jako Devery Jacobs, Zahn McClarnon, Graham Greene, Tantoo Cardinal, Chaske Spencer, Cody Lightning a Andrew Howard.

Všechny epizody naráz vyjdou na Disney+ již 9. 1. 2024.