V traileru na nového Doctora Strange se kratičce objevili dva nečekaní hosté, o jejichž roli ve filmu se doposud mohlo pouze diskutovat. Jak Patrick Stewart, tak Ryan Reynolds však prolomili svá mlčení a promluvili o tom, zda budou součástí nadcházejícího filmu.

V rozhovoru pro Comic Book Patrick Stewart konečně zareagoval na zvěsti kolující okolo jeho přítomnosti v traileru, kde diváky ihned zaujal jeho nezaměnitelný hlas. V myšlenkách mnoha fanoušků se tak začala rodit myšlenka, zda se v Doctoru Strangeovi v mnohovesmíru šílenství dočkají dlouho očekávaného návratu X-Menů do MCU.

"Víte, lidé napodobují můj hlas od té doby, co jsem před 60 lety přišel na pódium," řekl Stewart. "Takže za to nemůžu."

Reynolds se také připojil k šířícím se fámám, a to zejména poté, co mnoho fanoušků začalo věřit, že je to právě Deadpool, kdo je nejasně zobrazen na oficiálním plakátu , který byl vydán spolu s trailerem. Nejbystřejší fanoušci totiž tvrdí, že jeden ze střepů skla na plakátu obsahuje pohled na Deadpoola.

V rozhovoru s Variety avšak Reynolds popřel, že by měl být součástí filmu MCU.

"Myslím, že bych o tom vážně neměl nic říkat, ale ve filmu opravdu nejsem," řekl Reynolds. "Já jsem pro vás zrovna asi nespolehlivým vypravěčem, ale mohu vám slíbit, že ve filmu nebudu."

Přečtěte si také: Marvel dal padáka tvůrci seriálu X-Men '97 týden před premiérou. Zřejmě kvůli OnlyFans

Tyto dvě očekávané a jistě i chtěné role musí být ještě potvrzeny. Nebylo by to však poprvé, kdy herci lhali o svých rolích ve filmu. Není to tak dávno, kdy jeden ze Spider-Manů strávil celé měsíce popíráním své účasti ve filmu Spider-Man: No Way Home.

Jestli nás i tito dva herci tahají za nos, tak na to nebudeme muset už moc dlouho čekat, protože Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství dorazí exkluzivně do kin již 6. 5. 2022. Mezitím si můžete zkrátit čekání článkem o teorii k hlavní zápletce filmu, případně se znovu podívat na nadupaný trailer.