Na další díl slavné filmové a řádně morbidní série Nezvratný osud čekají fanoušci už 12 let. Ono čekání se ale pomalými kroky blíží ke svému konci, protože šestý díl dostal letos na jaře od Warnerů oficiálně zelenou. Než ale snímek dorazí do kin, tak to ještě nějaký ten pátek potrvá. Otázkou ovšem nyní je, co všechno nám šestý díl vlastně nabídne, tedy samozřejmě kromě dalších vynalézavých způsobů, jak někoho hrozivě usmrtit.

Server Bloody Disgusting ale přišel se zajímavou informací. Podle všeho se ke snímku upsal Tony Todd, který by si měl zopakovat svou roli Williama Bludwortha. Jak znalci předešlých dílů asi vědí, William se objevil v prvním (2000), druhém (2003) a i pátém (2011) filmu, kde vystupoval jako majitel pohřebního ústavu Bludworth Funeral Homes. 

William vždy působil velice tajemným dojmem. Byl to někdo, kdo o Smrti a jejích pravidlech vždy věděl podezřele mnoho. Kvůli tomu přicházeli fanoušci s různými teoriemi o tom, zda Williem není samotnou personifikací Smrti nebo alespoň jejím hlavním představitelem. Něco takového však producenti údajně popřeli. V šestém díle bychom se podle všeho měli dozvědět více o jeho minulosti, stejně tak se možná dočkáme i určitých flashbacků do doby, kdy byl ještě dítětem. Uvidíme, možná se tak dozvíme, proč toho o Smrti tolik ví.

Natáčení šestého dílu už je každopádně připravené. Bohužel ale ještě nemůže začít kvůli momentálním stávkám herců a scenáristů, nicméně jakmile skončí, podle producenta Jeffreyho Reddicka bude moct hned poté padnout první klapka. 

O režii se postarají Zach Lipovsky a Adam B. Stein, tvůrci zábavného sci-fi thrilleru Město podivínů (2018).

O scénář se postarali Guy Busick (Krvavá nevěsta, Vřískot 6) a Lori Evans Taylor (Bed Rest), pomáhat jim měl i Jon Watts, režisér všech tří filmů o Spider-Manovi s Tomem Hollandem. Datum premiéry ale zatím stále neznáme.