Pokud jste někdy záviděli onen super pohodlný život některých internetových influencerů, tak věřte, že v případě hlavních hrdinek u nadcházejícího hororu The Seed budete asi pociťovat mnoho věcí, jen ne závist. Film od studia Shudder nám tak nedávno představil zcela nový trailer, na který se můžete podívat výše. Příběh bude sledovat tři mladé ženy, které se v přepychovém domě uprostřed Mohavské pouště připravují na velkou víkendovou oslavu. Jednoho dne se jim naskytne příležitost sledovat meteorickou sprchu, která se odehrává přímo nad jejich hlavami. K jejich velkému překvapení však jeden z meteoritů spadne i do jejich bazénu. A následně zjistí, že uvnitř je něco živého. 

Zděšené influencerky si uvědomí, že se k nim dostalo jakési slizké mimozemské stvoření, které však na první pohled nepůsobí nebezpečně. Jedna z hlavních protagonistek se proto rozhodne malého emzáka ujmout. Další z nich je však přesvědčená, že by ho měly co nejdříve usmrtit, o což se sama později také pokusí. To však bude osudová chyba, protože jak se zdá, onen tvor má hrozivé schopnosti, díky kterým dokáže druhé posednout. V nebezpečí se tak následně ocitnou všechny tři dívky. Podle traileru je tak patrné, že nás čeká pěkná dávka body hororu, která může některým připomínat snímek Sliz od Chucka Rusella. 

O scénář a režii britského hororu, který byl taktéž součástí oficiálního výběru na filmové události Frightfest London, se postaral Sam Walker. V rolích tří hlavních protagonistek se představí Lucy Martin, Sophie Vavasseur a Chelsea Edge. Oficiální premiéra je stanovená na 10. 3. 2022.