Čtvrtý díl slavné filmové série Matrix, který ponese název Resurrections, patří mezi nejočekávanější filmy letošního roku. Možná ale nevíte, že produkce snímku se z velké části odehrávala v San Franciscu, ve kterém se taktéž natáčel Venom 2: Let There Be Carnage. A to ve stejný čas. Kvůli tomu následně došlo k určitému neoficiálnímu crossoveru, kdy se v druhém Venomovi objevily helikoptéry, které původně pocházejí z produkce čtvrtého Matrixu. Zdá se ale, že produkce Venoma prokáže Matrixu podobnou službu. Zatímco Matrix poskytl Venomovi své helikoptéry, Venom 2 zas Matrixu na kratičký moment poskytne svého hlavního představitele – herce Toma Hardyho. 

Herečka Jessica Henwick, která si v Matrixu zahraje schopnou modrovlasou hackerku jménem Bugs, v rozhovoru pro Den of Geek odhalila, že Tom Hardy se jim jednou přišel podívat na natáčení, přičemž následně se objevil i v pozadí jedné ze scén. Přesněji herečka sdělila následující:

,,V San Franciscu jsme natáčeli ve stejný čas spolu s Venomem 2. A tak jsem se setkala s Tomem Hardym. V jedné ze scén spolu běžíme v pozadí. Jsem zvědavá, zda se ta scéna nakonec dostala do finálního střihu.“

Hardyho cameo tak samozřejmě není potvrzené. Ale i kdyby to byla pravda, tak diváci budou evidentně muset dávat setsakramentsky dobrý pozor, aby ho vůbec postřehli. Není to každopádně první zvěst o cameu, která se kolem slavného herce točí. Šušká se také o tom, že Hardy by se mohl objevit i kdesi v nadcházejícím třetím Spider-Manovi, který již za pár dní vstoupí do kin. Venom přeci jenom patří mezi úhlavní Spider-Manovi nepřátele, tudíž Hardyho vstup do MCU by nemusel být jen zbožným přáním. 

Kromě Henwick uvítá série Matrix do svých řad i nováčky jako Priyanka Chopra Jonas, Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris a Christina Ricci. Premiéry čtvrtého dílu se dočkáme již 23. 12. 2021.