Už za pár dní dorazí na VOD zbrusu nový krimi thriller jménem Mob Land, který bude režijní i scenáristickou prvotinou filmaře Nicholase Maggia. Snímek se mimo jiné může chlubit poměrně působivou hereckou sestavou, které bude kralovat John Travolta jakožto zkušený šerif z Alabamy. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do amerického městečka, které už nějakou dobu čelí jisté krizi. Mnoho místních obyvatel se potýká se závislostí na opiátech, přičemž jediným člověkem, který zde udržuje alespoň nějaký pořádek, je šerif Bodie Davis (Travolta). Onen pořádek ale naruší zoufalý muž jménem Shelby Conners (Shiloh Fernandez), který se svým švagrem Treyem (Kevin Dillon) vykrade pill mill, zařízení, v němž jsou nezodpovědně předepisována návyková léčiva za finanční odměnu. 

Tato akce však nepůjde úplně podle plánu. A jejich činy rozhněvají mocnou mafiánskou skupinu z New Orleans, která pověří svého pomstychtivého vymahače Claytona Minora (Stephen Dorff), aby si na oba dva muže došlápl. Clayton se proto rozhodne zaměřit se na Shelbyho rodinu, přesněji na jeho ženu (Ashley Benson) a dceru.

Jak je ale z traileru zřejmé, pomoci se dočká právě od zmíněného šerifa, který se mafiánským silám postaví. Zároveň se ale také zdá, že sám Clayton rozhodně také nebude žádným ořezávátkem. Podle prvních recenzí snímek žádným zázrakem není, ale kdo ví, třeba někomu svým stylem sedne. 

Jak již bylo řečeno, jedná se o celovečerní debut Nicholase Maggia. Ve snímku se dále ukážou herci jako Timothy V. Murphy, Robert Miano, Tommy G. Kendrick, Emily Tremaine a Jesse Sharp.

Snímek dorazí na VOD již 25. 8. 2023