Na Zlatý glób nominovaný venezuelský herec Édgar Ramírez ztvární hlavní roli v chystané limitované sérii od Netflixu, která ponese název Florida Man. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Těšit se tak můžeme na drogy, zbraně, zločince a americkou Floridu, což možná některým z nás připomene zlaté časy Dextera (2006). Příběh se každopádně zaměří na chlapíka jménem Mike Valentine (Ramírez), bývalého poldu a zotavujícího se narkomana, který momentálně pracuje pro mocného mafiánského bosse. Od toho ale dostane extrémně důležitý úkol, který nemůže odmítnout. Bude muset vyhledat bossovu bývalou milenku, která zmizela neznámo kam. Cesta ho ale zavede zpět do staré dobré Floridy, na kterou však Mike rozhodně nemá nejlepší vzpomínky. 

Právě v tomto americkém státě totiž došlo k nejhorším událostem jeho života. Jelikož ale dluží onomu bossovi pořádnou várku peněz, rozhodně by nebylo moudré se na něho vybodnout. A i přestože se zprvu zdá, že půjde o rychlou a klidnou prácičku, věci se nakonec pořádně zkomplikují.

Jak se zdá, že Mike si s milenou nebezpečného mafiána něco začne, v rámci čehož se rozjede kolotoč, z něhož bude opravdu velice těžké vyskočit. Pro Mikea tak začne řádně náročná fuška, ke které navíc dojde na tom absolutně nejhorším místě na světě. Na Floridě. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Donald Todd, který je například jedním z otců komediálního seriálu Samantha Who? (2007). Dále psal scénáře pro série jako Doktorka z Dixie (2011), Ospalá díra (2013) a Tohle jsme my (2016). O režii jednotlivých epizod se postarali Haifaa Al-Mansour, Miguel Arteta, Kevin Bray a Julian Farino.

Dále se dočkáme herců jako Lauren Buglioli, Emory Cohen, Lex Scott Davis, Michael Esper, Isabel Gameros, Clark Gregg, Owen Harn a Leonard Earl Howze.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 13. 4. 2023.