Snad i k nám se eventuálně dostane slibně vyhlížející psychologický sci-fi thriller jménem Slingshot s náležitě sympatickým obsazením, které tvoří Casey Affleck (Oppenheimer), Laurence Fishburne (John Wick: Kapitola 4) nebo Tomer Capone (The Boys). Studio Bleecker Street Media se již pochlubilo oficiálním trailerem, který si můžete pustit výše.

Příběh se bude točit kolem trojce astronautů, která se vydává na roky trvající a možná i kompromitovanou cestu ke vzdálenému Titanu, jednomu z měsíců planety Saturn. Následně se tým připravuje na velice nebezpečný manévr, který je buď ,,katapultuje“ přímo k Titanu, anebo do temných hlubin vesmíru. Jak ale jejich mise pokračuje, pro jednoho z astronautů je stále těžší a těžší udržet si zdravý rozum. A jak je z traileru patrné, všechno následně půjde od desíti k pěti. Mohla by z toho být fajn komorní podívaná, tak snad se nedostaví žádné zklamání. 

O režii se postaral slavný švédský režisér Mikael Håfström, který natočil známé filmy jako Zlo mezi námi (2003), Pokoj 1408 (2007) nebo Plán útěku (2013). O scénář se postarali R. Scott Adams (Donner Pass) a Nathan Parker (Moon).

Dále hrají Emily Beecham, David Morrissey, Nikolett Barabás, Charlotta Lövgren, Agóta Dunai, Ferenc Iván Szabó a další.

V amerických kinech od 30. 8. 2024, datum české premiéry zatím na světě nemáme.