Studio Magnolia Pictures nám přednedávnem nadělilo oficiální trailer na irský horor You Are Not My Mother, na který se můžete podívat výše. A už jen podle názvu je patrné, o čem asi bude vyprávět. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Char (Hazel Doupe) a její matku Angelu (Carolyn Bracken). Je týden před Halloweenem. A Angela se najedou za záhadných okolností ztratí. Jedinou stopou je její auto, které se našlo uprostřed polí. Char a její babička Rita jsou samozřejmě zděšené, ovšem poměrně brzy se jim zase uleví. Následující večer se totiž Angela bez vysvětlení opět vrátí domů. Brzy si ale obě dvě všimnou, že s Angelou je něco hodně v nepořádku. 

I přestože po fyzické stránce je zcela očividné, že se jedná o Angelu, její chování už tomu neodpovídá. To začne být po čase nejenom podivné, ale i znepokojivé a děsivé. Jako kdyby s nimi v domě byla jakási věc, která si pouze oblékla Angelinu kůži. A jak se Halloween blíží čím dál více, věci se začnou komplikovat. Char tak bude muset odkrýt temná a hrůzostrašná tajemství své rodiny, aby mohla nejenom zjistit příčinu matčina zmizení, ale také ji zachránit. Pokud tak neučiní včas, může totiž o Angelu přijít navždy. Horor sklidil úspěch jak na filmovém festivale v Torontu, tak i na švédském festivale Gothenburg. 

Horor You Are Not My Mother je režijním a scénáristickým debutem filmařky Kate Dolan. A jak je z pozitivních ohlasů vidno, její filmová kariéra začíná nadějně. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako Jade Jordan, Paul Reid, Ingrid Craigie, Miriam Devitt, Aoife Spratt a Jordanne Jones. Oficiální premiéra je stanovená na 25. 3. 2022.