Za necelý měsíc nám Paramount a studio EPIX nadělí svůj nový horůrek, který ponese název The Visitor. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na muže jménem Robert (Finn Jones), kterého v poslední době zastihla celá řada tragédií. Aby se s nimi lépe vyrovnal, rozhodne se, že nejlepší bude na nějakou dobu změnit domov. Proto se společně se svou manželkou (Jessica McNamee) přestěhují do starého domu v zapadlém městečku, kde jeho žena vyrůstala. Na nějaký klidný odpočinek však může Robert zapomenout, protože krátce poté najde v domě obraz muže, který vypadá přesně jako on. To ještě ale neví, že na něho čekají mnohem podivnější a hrůznější věci.

Zbylí obyvatelé městečka se k Robertovi začnou chovat zvláštně. Jako kdyby ho znali už celou věčnost. Náš hrdina tak pomalu začne propadat určité paranoie z toho, že proti němu místní kují nějaké zlovolné pikle. Během trávení času v městečku navíc začne Robert objevovat další obrazy, na kterých se nachází jeho tajemný dvojník. O co přesně tu jde? Co mají za lubem místní obyvatelé? A má s tím vším snad něco společného i jeho žena, která v onom domě vyrůstala? Ať už je to jakkoliv, Robert brzy zjistí, že každá rodina má svá temná a strašlivá tajemství. A jedno z nich si už na něj brousí zuby.

O režii se postaral hororový filmař Justin P. Lange, který už má za sebou hrůzné snímky jako The Dark a The Seventh Day. Scénář si vzalo na starost duo Simon Boyes a Adam Mason. Dále si v hororu zahrají herci jako Donna Biscoe, Shanna Forrestall, Thomas Francis Murphy, Dane Rhodes, Susan McPhail a Sue Rock.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 10. 2022.