Na platformě Shudder bude příští měsíc debutovat opravdu řádně ujetě vyhlížející horor jménem Spoonful of Sugar, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Millicent (Morgan Saylor), která si dává na jeden celý semestr od studií chvilku oraz, aby se mohla soustředit na svou diplomovou práci o dětech s těžkými alergiemi.

V rámci této práce je ale samozřejmě vhodné, aby jedno takové dítě vyhledala a nějakou dobu s ním trávila čas. Oním vyvoleným se stane malý a němý chlapec jménem Johnny (Danilo Crovetti), který je alergický snad na všechny věci pod sluncem. Millicent proto kontaktuje jeho rodiče, tedy tesaře Jacoba (Myko Olivier) a úspěšnou spisovatelku Rebeku (Kat Foster), zda by nemohla na Johnnyho nějakou dobu dohlížet. 

Millicent ale rozhodně žádná slušňoučká a nevinná školačka není. Nejenže patrně začne svádět Johnnyho otce, což se jí podle traileru evidentně i povede, ale taktéž začne v rámci hlídání chlapce brát pořádné dávky LSD. Podezíravá Rebeka si tak začne rychle uvědomovat, že mladá Millicent vnese do jejich životů chaos.

V největším ohrožení se ale beztak ocitne především malý Johnny, který patrně začne ztrácet pouto se svými oběma rodiči. Na Millicent tak v rámci jejích LSD tripů čeká děsivá a bizarní jízda, která se začne postupně přibližovat k hranicím šílenství. Co přesně ale má Millicent za lubem? Je možné, že chce za pomocí LSDčka chlapce vyléčit? A co když oba jeho rodiče nejsou úplně tak nevinní, jak se na první pohled může zdát? 

O režii se postarala Mercedes Bryce Morgan, která je například zodpovědná za sci-fi Stargate Origins: Catherine. Scénář zas zpracoval Leah Welch.

Dále se ve snímku představí herci jako Keith Powell, Laura Coover, Christiana Montoya a David Yow.

Snímek bude na platformě Shudder premiérovat někdy během příštího měsíce.