Studio Saban Films nám zanedlouho nadělí zbrusu nový horůrek, který ponese název Shepherd. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Snímek se zaměří na muže jménem Eric Black (Tom Hughes), který rozhodně nezažívá veselé chvíle. Nedávno mu totiž tragicky zemřela žena. Aby se se strašlivou ztrátou mohl lépe vyrovnávat, rozhodne se sbalit si své saky paky, aby mohl vyrazit na opuštěný skotský ostrov, kde se bude nějakou dobu věnovat pastýřství. Eric tak počítá s tím, že mořský vánek a samota mu pomohou vyléčit jeho rány na duši. Poklidného života se však na ostrově nedočká. Přesně naopak. Kromě truchlení ho totiž bude sužovat ještě něco mnohem hrozivějšího. 

Eric totiž začne trpět hrůznými vizemi a halucinacemi, které ho postupně začnou dohánět k šílenství. Ale skutečně se jedná o halucinace? Nebo je ostrov jakýmsi prokletým místem, které eventuálně zničí jakéhokoliv nebožáka, jenž je natolik bláhový, aby si z něho udělal domov? To se budeme muset nechat překvapit. Stejně tak i na to, zda se bude opravdu jednat o čistě psychologický horor, který se bude zabývat ztrápenou myslí hlavního hrdiny, jež se čím dál tím více vzdaluje od reality, nebo zda zde budou hrát roli i nějaké nadpřirozené a démonické faktory. Je ale jasné, že snímek si posvítí na téma ztráty blízkého a následného truchlení, se kterým se ne všichni úspěšně vypořádávají. 

O scénář a režii se postaral filmař Russell Owen, který například natočil horor Patients of a Saint a thriller Welcome to the Majority. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Kate Dickie, Gaia WeissGreta Scacchi.

Oficiální premiéra je stanovená na 6. 5. 2022.