Jistě jste si všimli, že koronavirus v posledních týdnech opět nabírá na síle. Teď si ale zkuste představit, že bychom místo toho čelili trochu jiné „pandemii“. Co kdybychom místo covidu museli čelit šíření posednutí ďáblem, které by nebylo možné zastavit? Přesně něco takového čeká na hrdiny v nadcházejícím hororu jménem Prey for the Devil, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh nás zavede do školy svatého Archanděla Michaela, která se specializuje na exorcismus. Právě zde se mladí kněží učí, jak správně bojovat proti hrozivým silám Satana, který terorizuje celý svět. A i přestože škola nepřijímá žádné ženy, v případě mladé jeptišky Ann (Jacqueline Byers) je učiněna výjimka. Právě ona totiž čelila ďáblovým hrůzám téměř po celý svůj život.

Ann si totiž velice živě vybavuje dobu, kdy byla ďáblem posedlá její vlastní matka. Ona ďábelská entita tak měla jediný cíl. Posednout i mladou Ann. Ale i přestože se jí to tehdy nepovedlo, neznamená to, že je Ann navždy v bezpečí. A i přestože zdi výše zmíněné školy jsou posvěcené, mocnosti zla si i tak dokážou najít cestu k tomu, aby se pokusily tělo Ann získat pro sebe. Mladá jeptiška následně s šokem zjistí, že zlo, které posedlo dívku jménem Natalie, by mohl být to samé, co přebývalo v těle její matky. Ann se tak od profesorů školy bude muset naučit, jak ochránit nejenom sebe, ale také ostatní. 

O režii se postaral německý filmař Daniel Stamm, který už má s hororovou tvorbou určité zkušenosti. V minulých letech například natočil hrůzné snímky jako Poslední vymítání ďábla a 13 hříchů. Scénář si vzal na starost Robert Zappia, který se podílel na tvorbě hororu Halloween: H20. Dále se ve filmu objeví herci jako Virginia Madsen, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Ben Cross, Christian Navarro, Lisa Palfrey a Tom Forbes.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 10. 2022.