Už příští měsíc k nám dorazí zcela nový horor, který ponese název Offseason. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Marie, která jednoho dne obdrží tajemný dopis s hrozivou informací. Hrob její matky na ostrově Lone Palm byl poničen. Pisatel dopisu proto Marii žádá, zda by se na místo posledního odpočinku své matky nevydala, aby dala onen hrob opět do pořádku. Marie se proto se svým kamarádem Georgem vydává na zmíněný ostrov, aby se o to postarala. Na ostrově mimo jiné žije poměrně uzavřená komunita, která z nově příchozích není zrovna úplně nadšená. Nepříjemný pocit Marie a George z celého místa způsobí, že nedlouho po jejich příjezdu budou z onoho místa chtít zase rychle zmizet. To však už nebude možné. 

Jakmile se totiž na ostrov dostanou, tak most, který představoval jedinou cestu pryč, se následně zvedne. Marie a George se tak ocitnou v pasti. S pomocí od místních by však hlavní hrdinové rozhodně neměli počítat. Spíše naopak. Nedlouho poté se oba dostanou do nebezpečí, které je bude ohrožovat na životě. Marie si totiž vzpomene na to, co jí kdysi o ostrově říkala její matka. Údajně zde místní uzavřeli jakousi smlouvu s démonem. Ona smlouva se ale patrně týká i hrobu, o který se měla Marie postarat. Pokud bude chtít z ostrova vyváznout se zdravou kůží, bude muset odhalit hrozivá tajemství, která se týkají minulosti její zesnulé matky. 

O scénář a režii se postaral Mickey Keating, který už má s natáčením nízkorozpočtových hororů značné zkušenosti. Je tak například tvůrcem snímků jako Darling, Carnage Park a Psychopaths. Ve filmu se dočkáme herců jako Jocelin Donahue, Joe Swanberg, Richard Brake, Melora Walters a Jeremy Gardner. Oficiální premiéra je stanovená na 11. 3. 2022.