Režisér a kameraman John R. Leonetti má ty horory prostě nejraději. Už příští týden totiž bude premiérovat jeho nový film, který ponese název Lullaby. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou matku (Oona Chaplin), která si na svůj život rozhodně nemůže stěžovat. Má dobrou práci, milujícího manžela a hlavně také krásné novorozeně. Vše se ale začne měnit k horšímu poté, co objeví jakousi záhadnou a prastarou knihu. V ní se nachází ukolébavka, kterou následně svému dítěti zazpívá. Protože co strašného by se tak asi mohlo stát, že? Inu, to zjistí už velice brzy, netuší totiž, že onou „ukolébavkou“ přivolala do světa smrtelníků prastarého démona jménem Lilith, který jí začne dělat ze života peklo.

Ještě horší ale je, že Lilith pase především po matčině dítěti. Mladá žena tak bude muset co nejdříve najít co nejlepší způsob, kterým by se dal strašlivý démon zase zahnat. Bude si ale muset pospíšit, jinak své dítě už navěky ztratí. Lilith tak začne celou rodinu mučit nejrůznějšími iluzemi, které budou nepochybně primárním zdrojem veškerých lekaček. Hrubá síla tak na porážení prastarého démona určitě stačit nebude, přece jenom si tu zahráváme s nadpřirozenými silami ve formě přízraku.

Proto budou muset zoufalí rodiče najít jinou cestu. A ta možná vede skrz „víru.“ Ať už to znamená cokoliv, oba dva žádné klidné dny rozhodně nečekají. 

John R. Leonetti je například zodpovědný za spin-off hororu V zajetí démonů jménem Annabelle, dále se také podílel na tvorbě hrůzných snímků jako Vlci za dveřmi, Vražedná přání a Potichu. Scénář zpracovalo duo Alex Greenfield a Ben Powell.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Liane Balaban, Ramon Rodriguez, Austin Ball, Kira Guloien a Adam Bernett.

Oficiální premiéra ve vybraných kinech je stanovená na 16. 12. 2022.