Už tento měsíc nám studio Vertical Entertainment představí svůj nový horor, který ponese název Alone at Night, v němž se mimo jiné ukážou také Pamela Anderson a Paris Hilton. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Vicky (Ashley Benson), která se nedávno rozešla se svým přítelem. Rozchod to pro ni ovšem byl téměř zničující, proto se rozhodne, že si od všeho dá chvilku pauzu, aby mohla strávit nějaký čas sama v odlehlé chatě v lesích. Snad tam bude mít dostatek klidu na to, aby si mohla trochu pročistit hlavu. Na oné chatě ale začne s live-streamováním na stránce pro dospělé jménem 18 & Over, kde se různým divákům předvádí ve spodním prádle. Pak ale vypadne proud, ovšem to je jen začátek něčeho mnohem hrozivějšího. 

Vicky totiž velice rychle zjistí, že v chatě není sama. Ve stínech se tak ukrývá jakýsi maskovaný zabiják s páčidlem, který si umane, že bude mladou ženu terorizovat až do hořkého konce. O jeho přítomnosti však také ví dva ochránci zákona, šerifka Rogers (Pamela Anderson) a její parťák, kterého zas hraje rapper A$AP Nast. Oba dva ví, že už nedávno k jisté vraždě mladé ženy došlo, přičemž se chtějí ujisti, že něco podobného nepotká také Vicky.

Maskovaný zabiják však nikam nespěchá. V rámci toho začne Vicky později zpochybňovat svůj zdravý rozum. O co vlastně neznámému vrahounovi jde? A co s tím vším má společného postava Paris Hilton? To se holt budeme muset nechat překvapit. 

O scénář a režii se postaral Jimmy Giannopoulos, který má za sebou například krimi drama The Birthday Cake z roku 2021.

Kromě výše zmíněných se ve filmu objeví také herci jako Luis Guzmán, Jake Weary, John Robinson, Sky Ferreira, Jon Foster, G-Eazy, Winnie Harlow, Duke Nicholson, Tyler Dean Flores, Clara McGregor a Cassius Corrigan.

Oficiální premiéra ve vybraných kinech je stanovená na 20. 1. 2023.