Studio MGM nám příští rok na jaře nadělí své nové drama jménem A Good Person, které se může chlubit řádně sympatickým obsazením. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Allison (Florence Pugh), která má pocit, že právě prožívá nejlepší etapu svého života. Nic ji netrápí, všechno jí hezky klape a nedávno ji dokonce její přítel Nathan (Chinaza Uche) požádal o ruku. Zkrátka pohádkový život. To vše se ale změní jednoho nešťastného dne, kdy Allison vyrazí autem do města se svou budoucí švagrovou. Na cestě se ale stanou obětmi strašlivé autonehody, ze které sice Allison vyvázne, ale Nathanova sestra za to zaplatí životem. Pro celou rodinu je to natolik velká tragédie, že Allison a Nathan ze zásnub vycouvají. 

Tato ztráta zasáhla i Daniela (Morgan Freeman), který smrt své dcery samozřejmě těžce nese. Allison mezitím začne propadat depresím, v rámci čehož se uchýlí k nejrůznějším terapiím, ale ani to příliš nepomáhá. Záměrně se taktéž vyhýbá Danielovi, protože má pocit, že je přímo zodpovědná za smrt jeho dcery. Daniel však Allison rozumí a chce jí pomoci opět nalézt radost ze života.

Postupně tak mezi nimi začne růst čím dál větší přátelské pouto, které začne dávat Allison naději, že její život ještě nemusí být úplně v koncích. A díky tomu se možná i naučí, že čas vyléčí všechny rány. 

O scénář a režii se postaral herec Zach Braff, který už s Freemanem spolupracoval na krimi komedii Loupež ve velkém stylu z roku 2017.

Dále se ve snímku představí herci jako Celeste O'Connor, Molly Shannon, Zoe Lister Jones, Toby Onwumere, Sydney Morton, Jackie Hoffman a Victor Cruz.

Oficiální premiéra je stanovená na 31. 3. 2023.