Už za tři týdny bude na službě Apple TV+ premiérovat vcelku slibně vyhlížející seriálový psychologický thriller jménem Before, ve kterém se v hlavní roli představí Billy Crystal (Když Harry potkal Sally). Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Herec ztvární Eliho, dětského psychiatra, jenž před nějakým časem ztratil svou manželku Lynn (Judith Light), která spáchala sebevraždu. Nedlouho poté se Eli setká s podivným malým chlapcem jménem Noah (Jacobi Jupe), jenž představuje až děsivé pojítko s psychiatrovou minulostí. Zatímco se Eli snaží chlapci pomoci, jejich tajemné pouto se začne prohlubovat. Trailer nevypadá špatně, dokonce se zdá, že desetidílný seriál by mohl být okořeněn i kapkou hororu a nadpřirozenem.

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Sarah Thorp, která napsala thriller Klíč k vraždě (2004) a akční komedii Exmanželka za odměnu (2010).

O režii jednotlivých epizod se postarali Jet Wilkinson, David Petrarca, Adam Bernstein a Barry Levinson. Dále hrají Rosie Perez, Hope Davis a Will Hochman.

Na službě Apple TV+ od 25. 10. 2024.