Někdy po novém roce se k nám dovalí zbrusu nová a hvězdně obsazená sci-fi silně okořeněná hororem jménem Ash, kterou natočil americký filmař, DJ a rapper Steven D. Bingley-Ellison alias Flying Lotus. O jeho výrobě už ostatně víme od letošního únoru, nyní zde konečně máme i oficiální upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Hlavní hrdinkou se stává mladá žena jménem Riya (Eiza Gonzalez), která se probudí na vzdálené planetě. Následně zjistí, že celá posádka z její vesmírné stanice byla brutálně povražděna. Kým? Toť otázka za milion. O nějaký čas později přijde do styku s mužem jménem Brion (Aaron Paul), který byl vyslán, aby ji zachránil. Hrdinčino vyšetřování toho, co se vlastně stalo, následně spustí děsivý řetězec událostí, kvůli němuž se Riya a Brion budou muset rozhodnout, zda si mohou navzájem důvěřovat, aby oba přežili.

Jedním z výkonných producentů bude režisér Neill Blomkamp, veterán žánru sci-fi, který nám nadělil slavné kousky jako District 9 (2009) a Elysium (2013). 

Flying Lotus má za sebou jakožto režisér a scenárista komediální horor Kuso (2017), taktéž se podílel na výrobě povídkového filmu V/H/S/99 (2022).

O scénář se postaral Jonni Remmler, pro něhož by film měl být celovečerním debutem. Podílel se také na scénáři k německé sérii Das Quartett (2019). Dále hrají Iko Uwais, Beulah Koale a Kate Elliott.

Snímek má vyjít někdy během první poloviny příštího roku.