Posledním filmem, kterého jsme se od talentovaného britského režiséra Davida Mackenzieho dočkali, byla povedená středověká podívaná jménem Král psanec (2018). V té si vedle Chrise Pinea zahrál i Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train), jehož letos uvidíme v Sonyho marvelovce Lovec Kraven. A nyní se zdá, že britská hvězda a jeden z předních kandidátů na příštího Jamese Bonda opět spojí se zmíněným filmařem síly.

Server Variety hlásí, že Mackenzie připravuje svůj další celovečerní film, kterým se stane heist thriller jménem Fuze. Chystaný titul bude tento měsíc představen na Evropském filmovém trhu v Berlíně. Aaron Taylor-Johnson by se tak měl chopit otěží hlavního protagonisty. 

Příběh by měl začít objevem nevybuchlé bomby z druhé světové války na staveništi v Londýně. Kvůli ní tak bude muset začít hromadná evakuace, aby nedošlo ke katastrofě. Ovšem právě evakuace by mohla být zároveň i perfektním krytím pro jistou loupež. To je ovšem zatím vše, co o ději chystaného filmu víme, podle Mackenzieho slov se ale zdá, že cílem oné loupeže se zřejmě stane jakási banka.

Scénář si vzal na starost Ben Hopkins, který má za sebou komedii Ztracen v Karastánu (2014) a mysteriózní thriller Marionette (2020). Je také autorem scénáře k psychologickému thrilleru Uvnitř z minulého roku, ve kterém zazářil Willem Dafoe. 

Mezi další známé filmy Davida Mackenzieho patří ještě drama Dokonalý smysl (2011) a thriller Za každou cenu (2016), který byl dokonce nominovaný na Oscara ve čtyřech kategoriích. Kromě Taylora-Johnsona zatím nikdo další na palubě filmu není.