Brazilská režisérka Iuli Gerbase na sebe upoutala pozornost v roce 2021, kdy vydala svůj celovečerní debut v podobě sci-fi dramatu A Nuvem Rosa. Snímek mimo jiné zabodoval na filmovém festivalu v Sitges, kde získal Cenu Blood Window.

A zdá se, že filmařka u sci-fi žánru zůstane i u svého dalšího celovečerního titulu. Ten ponese název This Blue Is Mine, přičemž v poslední době se nám hezky rozrostlo obsazení. Těšit se tak můžeme na známé herecké tváře jako Elizabeth Debicki (Strážci Galaxie: Volume 3), Zazie Beetz (Bullet Train) a Dennis Quaid (Vocasy na tripu). Natáčení by mělo začít letos na konci léta v Kolumbii. 

Příběh by se měl odehrávat v tropickém letovisku, kde požitkář Arthur (Quaid) všechny překvapí poté, co jim představí svou novou, krásnou a také velice tajemnou přítelkyni Ivy (Debicki). Její příchod a zvláštní chování však vyvede z rovnováhy vztah mezi Arthurem a jeho dcerami. Connie (Beetz) se stále ještě vzpamatovává z traumatu, které způsobil nedávný potrat, a její starší nevlastní sestra Laura to se snahou podpořit ji možná až moc přehání.

Jednoho večera ale Ivy velice opilé Connie tiše prozradí, že je ve skutečnosti mimozemšťankou, která navštívila Zemi. Jak se rodinné drama začne vyostřovat, Ivy následně Connie svede a pozve ji na svou planetu. Je ale Ivy skutečně mimozemšťan? Nebo se Connie jen psychicky zhroutila? 

Na výrobu snímku budou dohlížet studia Kamala Films a HanWay Films. Než začne hlavní část produkce, tak bychom se mohli ještě dozvědět, kdo další se k filmu vlastně připojí.

Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry, odhadem by ale mohl dorazit někdy v roce 2025.