Příhodně na pátek třináctého vyšel oficiální trailer na animák Štěstí, který bude možné zhlédnout na konci letošního léta. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Sam Greenfield, která je pravděpodobně ta největší smolařka na celém světě. Smůla se jí opravdu pořád jenom lepí na paty. Netuší však, že za tím žádný osud nestojí. Ve skutečnosti je totiž míra jejích úspěchů a neúspěchů určována skrze „Centrum štěstí“. Tajemné a podivné země, ve které pracují nejrůznější magičtí tvorové. Ti ovládají technologie, kterými řídí štěstí a neštěstí všude po světě. Jak ale mohla největší smolařka na světě náhodou narazit na zemi, který byl před zraky ostatními perfektně skrytý?

Sam ale touží po jediném. Nalézt štěstí pro svého nejlepšího kamaráda. Problém je však ten, že lidem je přístup do magického světa zakázán. Ale "naštěstí" se k Sam připojí černý kocour Sam, který se patrně stane jejím vlivným průvodcem. Při průzkumu fantastického světa se tak Sam dozví tisícileté válce mezi dvěma organizacemi. Jedna přináší na svět štěstí a druhá zas neštěstí. Jakou roli v tom bude hrát mladá Sam? To se necháme překvapit. V půlce příštího měsíce každopádně služba Apple TV+, pod kterou animák vzniká, hodlá na filmovém festivale Annecy International Animation poskytnout o filmu nejenom více informací, ale také se podělit o to, jakým způsobem vlastně snímek vznikal.

O režii filmu se postarala Peggy Holmes, která je například zodpovědná za animované filmy jako Zvonilka: Tajemství křídel a Zvonilka a piráti. O scénář se zas postaralo duo Jonathan Aibel a Glenn Berger, které napsalo všechny tři díly Kung Fu Pandy. Na scénáři taktéž pracoval Kiel Murray, který je jedním z tvůrců animáku Auta 3. Ve snímku se dočkáme herců jako Eva Noblezada, Jane Fonda , Whoopi Goldberg , Simon Pegg , Flula Borg , Lil Rel Howery , Colin O’Donoghue , John Ratzenberger a Adelynn Spoon.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 8. 2022