Ne, tohle není žádný origin story o klanu Uzumaki z Naruta (jehož čeká hraná filmová adaptace), zde se můžeme těšit na horor v pořádně bizarním kabátku. Vycházet bude ze stejnojmenné mangy z roku 1998, kterou zpracoval Junji Ito. Anime série jménem Uzumaki, což lze z japonštiny přeložit jako spirála nebo vír, byla oznámena už v roce 2019 na Crunchyroll Expo, nyní zde konečně máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Kirie Goshima (Uki Satake) žije ve městě, jehož obyvatelé začínají pomalu bláznit z narůstající posedlosti spirálovými tvary. Ať už se jedná od vzory v mracích, každodenní předměty, vlasy, hmyz, případně i kůže. Její život se však změní v naprostý chaos a hrůzu poté, co tyto „spirálové jevy“ infikují lidská těla.

Vypadá to na pěkně hrůznou a trhlou, ale i lákavou jízdu. Níže se ještě můžete podívat na krátký klip. 

O režii se postaral Hiroshi Nagahama, který točil pro anime série jako Mushishi (2005) a Mushishi zoku shō (2014). Scénář zpracoval Aki Itami (Profesionální provokatérka Takagi).

Dále v sérii uslyšíme hlasy herců jako Shin'ichirô Miki, Robbie Daymond, Abby Trott, Cristina Valenzuela, Max Mittelman, Mona Marshall, Aaron LaPlante, Mariya Ise, Doug Stone a další.

Podle traileru by se série měla na službě Max objevit 29. 9. 2024.