Pokud je z vás slavná zpěvácká hvězda, kterou zbožňují miliony fanoušků po celém světě, mnoho lidí se na vás bude na veřejnosti bezesporu culit od ucha k uchu. Za normálních okolností to samozřejmě není nic hrozného, ale pokud začnete čelit strašlivé a zlé kletbě, jejímž poznávacím znakem je právě úsměv, rázem ona sláva přestane být takovým ternem. A přesně tomuto problému bude čelit herečka Naomi Scott (Aladin) v nadcházejícím pokračování úspěšného hororu Úsměv. Paramount Pictures nyní vydal další oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Tentokrát se děj zaměří na světově proslulou pop-hvězdu Skye Riley (Scott), která se chystá vyrazit na nové turné. Když ale před ní její k smrti vyděšený kamarád Lewis (Lukas Gage) spáchá s úsměvem na tváři sebevraždu, Skye tak rázem začne čelit strašlivé kletbě, která má za několik dní skončit její smrtí. Stane se tak svědkem děsivých a nevysvětlitelných událostí, kvůli kterým bude nucena čelit své temné minulosti, aby mohla znovu získat kontrolu nad svým životem.

Doufejme, že film nevyplýtval své nejlepší lekačky hned v traileru, jinak to opět vypadá na fajn horůrek. Údajně se má také od svého komerčně úspěšného předchůdce výrazně lišit. Přesvědčit se o tom budeme moci už příští měsíc. 

O scénář a režii se opět postaral Parker Finn, pro něhož byl první díl celovečerním debutem. Zda se pak vrhne i na případnou „trojku“, se necháme překvapit.

Dále se ve snímku objeví herci jako Kyle Gallner, Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Peter Jacobson, Raúl Castillo, Miles Gutierrez-Riley a Daphne Zelle.

V kinech od 17. 10. 2024.