Třetího dílu úspěšného a náležitě brutálního hororu Terrifier se sice dočkáme až za rok, ale už teď si můžete výše pustit krátký teaser, ve kterém se na scénu opět vrací sadistický vrahoun Art the Clown (David Howard Thornton).

Teaser začíná nevinně. Což u hororů ostatně není žádná novinka. Je vánoční čas a jakýsi malý chlapec se probudí uprostřed noci, protože ho probudí zvuky z dolních pater. Když jde posléze zjistit, co za těmi zvuky stálo, tak se stane svědkem něčeho, po čem touží snad téměř každé americké dítě v jeho věku. Do jejich domu zavítal sám Santa Klaus, aby jim pod stromeček nadělil dárečky. Chudák chlapec ale neví, že v onom červenobílém obleku se ve skutečnosti nachází Art, který se už nemůže dočkat, až zase někde rozpoutá krvavý masakr. A z konce upoutávky to vypadá, že pro nebohého chlapce to evidentně byly poslední Vánoce. 

Jak už nám napovídal první vydaný plakát, Terrifier 3 se bude odehrávat během Vánoc. Kromě Thorntona se vrátí i Lauren LaVera, která si opět zahraje Siennu Shaw, protagonistku z předešlého filmu. Zda se jí ale podaří Artovo vražedné šílenství přežít tentokrát, je samozřejmě otázkou.

Teaser vyšel v době, kdy se do vybraných kin vrátil druhý díl z minulého roku, jenž měl parádní komerční úspěch. Z rozpočtu 250 tisíc dolarů se mu celkově podařilo utržit až 15, 7 milionů. To umožnilo tvůrcům natočit třetí díl s mnohem větším rozpočtem, jenž podle všeho přesáhl milionovou hranici. Podle všeho tak díky tomu máme očekávat mnohem šílenější a brutálnější podívanou, vedle které mají předešlé dva filmy vypadat jako hezounké romantické komedie. 

O scénář a režii filmu se opět postará Damien Leone, který natočil i předešlé dva díly, je taktéž autorem původního a stejnojmenného krátkometrážního filmu z roku 2011, z něhož celá série vzešla. První klapka pro třetí díl má padnout někdy během zimy.

Oficiální premiéra je stanovená na 25. 10. 2024.