Studio Paramount Animation pro nás připravuje zbrusu novou animovanou podívanou jménem Under the Boardwalk, která nám nabídne velkolepé krabí dobrodružství. Máme zde i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou příběhu se stává mladý a poněkud plachý krab jménem Armen (Michael Cera). Ten se jednoho dne seznámí s odvážnou krabí turistkou jménem Ramona (Keke Palmer), která jejich komunitu navštívila. Kvůli jedné obzvlášť kruté noční bouři se ale Armen náhle ocitne daleko od domova, proto se bude muset s Ramonou vydat na velkolepou cestu zpět ke své komunitě. A kdo ví, možná právě díky tomuto dobrodružství Armen konečně nabere trochu té odvahy. 

Snímek byl oznámen už v roce 2019 pod názvem Jersey Crabs, teprve až o rok později se posléze přejmenoval na Under the Boardwalk.

O animaci se postaralo britské studio DNEG Animation, které například pracovalo i na snímku Rozbitý robot Ron (2021) a letos uvedeném a chváleném animáku Nimona od Netflixu.

Zcela původně mělo nadcházející krabí dobrodružství premiérovat již minulý rok v létě, ale Paramount se následně rozhodl snímek přesunout na letošní podzim. 

O režii se postaral David Soren, kterému vděčíme za animáky jako Turbo (2013) a Kapitán Bombarďák ve filmu (2017). Scénář zpracovala Lorene Scafaria (Rande na jednu noc).

Dále ve snímku uslyšíme hlasy herců jako Bobby Cannavale, John Magaro, Gideon Adlon, Steve Schirripa, Cassandra Scerbo a Vanessa Bell Calloway.

Snímek bude uveden 7. 11. 2023.