Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Možná i vy jste někdy zoufale řešili, co vlastně pořídit svému kamarádovi, kterému se vždy strašně špatně kupují dárky.

Trefou do černého by ale mohl být libovolný dárkový pokaz od Givery.cz, kterým bezpochyby potěšíte nejenom kamaráda, ale třeba i nějakého toho rodinného příslušníka. Takže pokud je váš kamarád fanatický geek, který miluje filmy, seriály a svět popkultury obecně, můžete mu například pořídit poukaz na Netflix, Voyo, Audioteka, SledovaniTV a třeba i Prima+ PREMIUM. Nebo pokud se jedná o zapáleného hráče videoher, Givery nabízí poukazy i pro Xzone, PlayStation Plus a Xbox Game Pass.

A pokud dárek nekupujete na poslední chvíli, můžete si ho nechat doručit ve speciálním a velice hezkém dárkovém balení. To můžete pořídit hned ve dvou variantách: černo zlaté a krémově růžové. Níže si můžete prohlédnout podobu každé z nich. 

Kupony lze samozřejmě doručit i elektronicky bez příplatku a vytištěné za 49 Kč, nicméně pokud se má jednat o dárek k narozeninám, svátku či Vánocům, dárkové balení, které je mezi zákazníky Givery.cz oblíbené, by se určitě hodilo upřednostnit. Připlatíte si za něj navíc jen 169 Kč.

Givery.cz však také nabízí poukazy pro mnohé další produkty a kategorie, nemusí jít nutně jen o geeky. K dispozici jsou tak například poukazy pro Adidas, H&M, Vivantis, ZOOT, Bonami a mnohé další. Pokud chcete udělat dárkovým balením radost ženě, pořiďte jí poukaz třeba pro Parfémy.cz a Šperky.cz. Anebo pokud sháníte hračku, s dárkovým poukazem do hračkářství Bambule se určitě také nespletete.

Produkty od Givery.cz jsou tak ideálním způsobem, jak někomu udělat radost. Jen se stačí zamyslet, co má váš blízký vlastně v oblibě. A ono dárkové balení bude bezpochyby velice hezkou třešničkou na dortu.