Brad Ingelsby sice jakožto scenárista začínal ve světě filmu, ovšem jeho zřejmě nejznámější dílo je chválená minisérie Mare z Easttownu, u které zároveň zastával úlohu showrunnera. V hlavní roli se zde představila Kate Winslet, která za svůj výkon v roli vyšetřovatelky Mare Sheehan získala v roce 2022 Zlatý glób.

Ingelsby ale už nějakou dobu pracuje na zbrusu nové seriálové krimi podívané, kterou vytváří pro HBO. Oficální název zatím neznáme, ale na palubě už máme několik hvězd. Jednu z hlavních rolí by měl ztvárnit Mark Ruffalo (Avengers), který si zahraje FBI agenta jménem Tom. 

Příběh by se měl odehrávat kdesi na předměstí Philadelphie, kde Tom povede speciální jednotku, která bude mít za úkol ukončit sérii drogových loupeží. K Ruffalovi se dále připojí Fabien Frankel (Rod Draka), který si zahraje Anthonyho, zásadního člena zmíněné speciální jednotky.

Dále můžeme počítat také s přítomností herečky Alison Oliver (Saltburn), která ztvární Lizzie, další členku týmu a státní policistku, která však příliš dobrý pracovní výkon nepodává. 

Ingelsby si vzal na starost scénář, o režii jednotlivých epizod se zas mají postarat Jeremiah Zagar (Životní trefa) a Salli Richardson-Whitfield (Pozlacený věk).

Dále se mají v seriálu objevit herci jako Tom Pelphrey, Emilia Jones, Thuso Mbedu, Raúl Castillo, Jamie McShane a Sam Keeley. Žádný datum premiéry zatím na světě nemáme.