Na konci července/júla letošního roku vypustil Netflix na svou streamovací platformu první část plánované animované trilogie s názvem Transformers: War for Cybertron. První kapitola s podtitulem Siege (Obležení) obsahovala šest dílů se stopáží 25 minut a odnesla si od fanoušků ve skrze velmi dobré hodnocení.

Přečtěte si také: Autoboti sa dostanú do poriadnej šlamastiky v druhom diele trilógie War for Cybertron

Druhá část s podtitulem Earthrise se svého oznámení dočkala někdy koncem září/septembra 2020. To pravé oznámení ale přišlo až na začátku letošního prosince/decembra, kdy Netflix vypustil plnohodnotný trailer, jenž na svém konci obsahoval datum premiéry, které spadá na 30. prosince/decembra 2020.

Jelikož se samotná premiéra blíží, Netflix se na ni samozřejmě snaží upozorňovat, aby nalákal co nejvíce diváků. Během posledních několika dní tak Netflix zveřejnil tři krásné plakáty, které upozorňují na brzkou premiéru. Dvěma z nich kraluje samotný Megatron, který zabírá větší část plakátu. Na tom třetím naopak můžete vidět Optima Primea.

V druhé části s podtitulem Earthrise se Autoboti dostanou do pořadné šlamastiky, když v hlubokém vesmíru narazí na doposud neznámou frakci robotických organismů, které si říkají žoldnéři. Mezitím musí Megatron s Deceptikony řešit své vlastní problémy, když zůstali uvězněni na umírající planetě Cybertron. Obě frakce pravděpodobně čeká obrovská mela, teda pokud se autoboti dokážou domluvit s žoldnéři. Mezihvězdný konflikt se tak pomalu, ale jistě přesouvá k nám, na Zemi.

Jak již bylo řečeno, premiéra druhé části trilogie War of Cybetron je naplánovaná na 30. prosince/decembra 2020. Zábava na silvestrovskou oslavu je pro fanoušky Transformers tedy jasná.