Doom Patrol patřil společně s Titans mezi seriály a hlavní tahouny služby DC Universe. Během roku 2020 se filmová a seriálová složka DC Universe (tohoto času pod jménem DC Universe Infinite) přesunula na HBO Max. A právě třetí série Doom Patrol je momentálně v přípravě. Zatím datum vydání neznáme, ale už alespoň víme, kdo bude hlavním nebo jedním z hlavních záporáků desetidílné řady.

V první sérii řádil fenomenální Mr. Nobody v podání Alana Tudyka. Ve druhé sérii se třeba mihla postava Doctora Tyme, kterého zahrál pětadvacetiletý Brando Perea. Třetím velkým záporákem, který nás čeká ve třetí řadě je Madame Rouge.

Postava Madame Rouge se prvně objevila v roce 1964 v komiksu Doom Patrol #84. Franzoucká herečka Laura De Mille byla obětí autonehody, která měla pro její osobnost fatální následky. Havárie zapříčinila její rozdvojenou osobnost, kdy je Laura někdy hodná a někdy zlá až krutá. Tohoto fenoménu si všimla organizace Brootherhood of Evil v čele s arcizločinci The Brain a Monsieur Mallah. Ti podporovali její zlou stránku, až vzniklo alter ego - Madame Rouge. Zajímavé je i to, že v komiksech měla romantické pletky i s jedním ze členů Doom Patrol. Jestli tomu tak bude i v případě seriálové verze, to zatím nevíme. 

A kdo že si Madame Rouge zahraje? Nikdo jiný než Michelle Gomez. Tahle skotská herečka v poslední době excelovala v seriálu Letuška, kde si zahrála nájemnou vražedkyni a šla po krku Kaley Cuoco. Znát ji můžeme i z Netflix seriálu Chilling adventures of Sabrina, kde si střihla roli samotné madam Satan – Lilith.

Madame Rouge může být v podání Michelle Gomez trefou do černého. Herečka sama již několikrát prokázala, že antagonistu umí zahrát s velkou grácií. Madame Rouge ve ztřeštěném seriálu Doom Patrol může být novou výzvou a my se velmi těšíme na konečný výsledek.