Kromě The Boys (2019) lze na službě Prime Video narazit na ještě jeden zábavný seriál, který si svěžím stylem posvítil na superhrdinský žánr. A tím je samozřejmě Neporazitelný (2021), jehož třetí řada k nám dorazí už příští rok. Nyní máme konečně na světě nejenom datum premiéry, ale i první teaser. Pustit si ho můžete výše.

Další řada se na platformě objeví 6. 2. 2025. Mnohé fanoušky také určitě potěší, že třetí řada tentokrát nebude mít žádnou několikaměsíční přestávku mezi epizodami. První tři díly vyjdou hned 6. února, poté budou zbylé epizody vycházet vždy po týdnu.

Co se samotného teaseru týče, zas až tolik nám toho neukáže, pouze nabídne vtipnou a trochu meta konverzaci mezi Markem (Steven Yeun) a Cecilem (Walton Goggins), který je z pochopitelných důvodů ustaraný z hrozící invaze Viltrumitů. A jelikož Mark je jejich největší nadějí na vítězství, je třeba, aby celou věc bral vážně. 

Každopádně se necháme překvapit, co nám ukáže nějaký první oficiální trailer, který toho o ději odhalí více. Na konci předešlé sezóny se nechal sympaťák Allen the Alien (Seth Rogen), jehož síla se už dost možná vyrovná i síle jednoho z Viltrumitů, nechal záměrně zajmout, čímž přišel do styku s Markovým otcem Nolanem alias Omni-Manem (J.K. Simmons). Tak uvidíme, co spolu tito dva siláci vymyslí.

Kromě již zmíněných jsou ke třetí řadě také upsaní herci jako Sandra Oh, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Zachary Quinto, Chris Diamantopoulos, Ross Marquand, Khary Payton, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson, Ben Schwartz, Clancy Brown, Jay Pharoah, Mark Hamill a Melise Jow.

Fanoušci se také nemusí bát toho, že by třetí řada byla finálová, Amazon už dal zelenou i čtvrté sezóně. Teď už jen musíme doufat, že seriál si udrží svou kvalitu.