V záplavě trailerů a teaserů akce Tudum se objevilo i oznámení další řady seriálu Lupin. Tento seriál se zaobírá postavou Assana Diopa, který má v oblibě populární literární postavu Arséna Lupina. Dokonce natolik, že se Assan rozhodl vydat se na stejnou cestu a rozhodl se také stát lupičem gentlemanem.

První série nám představuje tuto postavu i její motivaci. Jeho otec byl křivě obviněn z krádeže, přičemž jeho motivace byla očistit otcovo jméno. Kvůli tomu se vydal na dráhu zločinu, ale po vzoru svého literárního hrdiny se jedná o postavu se silným morálním kompasem. Seriál tohoto hrdinu často staví do pozice, kdy je jeho morálka podrobována zkoušce.

Již jen fakt, že se jedná o třetí sérii, naznačuje, jak moc je tento seriál USA a francouzské produkce na Netflixu populární. Fanoušci seriálu se mohli krom zločinných plánů bavit i tím, jak se hlavní hrdina snaží skloubit svůj soukromý a profesní život. Krom toho se seriál zabývá i tématy jako rasismus, byť v tomto směru nejde úplně do hloubky.

Po událostech druhé série je tvář tohoto zloděje celostátně známá. A oficiální trailer tak předznamenává, že právě to bude se vší pravděpodobností hlavní zápletkou třetí řady. Pokud vás tudíž seriál stále ještě neomrzel, rozhodně si nadcházející třetí sezónu nenechte ujít!

Bohužel jsme se nedozvěděli, kdy třetí sérii uvidíme, ale lze očekávat, že se více informací dozvíme v dohledné době.