To se nám to obsazení k chystanému třetímu dílu detektitvky Na nože, které tentokrát ponese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, hezky rozšiřuje. Chystaný snímek od Riana Johnsona, ve kterém v hlavní roli opět uvidíme Daniela Craiga jakožto detektiva Beniota Blanca, nabral na palubu dvě další známé tváře.

První z nich je na mnoho Oscarů nominovaná Glenn Close, kterou budou mnozí znát jako představitelku Cruelly ze 101 dalmatinů (1996). Za zmínku také stojí její účinkování ve filmech jako Nebezpečné známosti (1988), Mars útočí! (1996) nebo Albert Nobbs (2011).

Dále se k filmu připojuje Kerry Washington, která si například v tarantinovce Nespoutaný Django (2012) zahrála otrokyni a hrdinovu lásku Broomhildu von Shaft. Stala se také jednou z hvězd drsného dramatu Poslední skotský král (2006) a seriálu Skandál (2012). 

Na palubě filmu se už spolu s herečkami nachází také Cailee Spaeny (Občanská válka), Josh O'Connor (Rivalové) a Andrew Scott (Ripley). Stále ale ještě čekáme na nějaké potvrzení, zda se v něm objeví i Tom Hardy (Venom) a Lindsay Lohan (Protivný sprostý holky).

Zatím to každopádně vypadá na slušnou skvadru herců. A jelikož natáčení by mělo začít už krátce po začátku příštího měsíce ve Velké Británii, další jména budou zřejmě brzy následovat.

Scénář a režii si vzal pod palec Rian Johnson, snímku se na Netflixu dočkáme někdy v roce 2025.