Co přesně se stane, když mladický idealismus přeroste ve smrtící extrémismus? Na to nám odpoví nadcházející seriál jménem Doomsday, jehož trailer přednedávnem vydal Youtube kanál The Horror Collective. Seriál bude sledovat osudy mladých mileniálů, kteří jsou všichni součástí jakéhosi neznámého kultu. A jak už to u divných filmových sekt bývá, věci půjdou rychle od desíti k pěti. Přesné záměry celého kultu nejsou jasné, ale zdá se, že jeho primárním úkolem je „zachraňovat“ lidi. A i když se to může na první pohled zdát jako vznešený cíl, brzy se ukáže, že ona „záchrana“ taktéž zahrnuje něčí smrt. 

Celý seriál byt tak měl být názornou ukázkou toho, jak podobné sekty dokáží manipulovat s ostatními jedinci. V rámci různých lží a slibů, které nebudou nikdy naplněny, tak členové kultu na svou stranu dostávají jedince, co by za normálních okolností nikdy nikomu neublížili. Mnohdy charismatičtí sektaři tak využívají natolik přesvědčivé triky a metody, díky kterým dokážou mnohé přesvědčit o tom, že jejich činy, které jsou na první pohled zcela očividně morálně nepřijatelné, jsou ve výsledku správné a nutné. Seriál zaznamenal úspěch hned na několika filmových festivalech, získal tak ceny na akcích jako The New York Television Festival, ITV Fest a HollyWeb Fest. 

Tvůrkyní celého seriálu je kanadská herečka Sonja O´Hara. Ta se ujala otěží jak režisérky, tak i hlavní scénáristky a producentky. Taktéž si v seriálu zahraje jednu z hlavních rolí. Z velké části ji pomáhal i Jaspal Binning, který se podílel na režii. Oficiální premiéry seriálu se dočkáme 1. 3. 2022.