Dobré zprávy vespolek! Služba Hulu nedávno vydala plnohodnotný trailer na zbrusu novou sezónu legendární Futuramy, do které se vrátí (nejenom) stará dobrá parta hrdinů z doručovací společnosti Planet Express. Podívat na se něj můžete výše. Podle upoutávky se zdá, že Fry (Billy West) a Leela (Katey Sagal) budou i nadále v romantickém vztahu, což je samozřejmě jedině dobře! Teď už jen musíme doufat, že jim to vydrží. Přece jenom se v další řadě opět objeví trouba Zapp Brannigan, jehož chtíč po Leele se určitě stále ještě nevytratil.

Základní hrdinskou trojici bude uzavírat milovaný Bender (John DiMaggio), bez kterého si Futuramu snad ani nelze představit. Vrací se také mocichtivá Maminka (Tress MacNeille), která stále ještě umí opravdu bolestivě fackovat, pak sympatický Kiff (Maurice LaMarche), u něhož bychom měli zjistit, jak na tom jsou jeho potomci, a překvapivě se v upoutávce mihnou i červi z dílu Vyhnání z Frye, které (přiznejme si to všichni) chtěl po zhlédnutí oné epizody každý z nás. 

Dále se vrací i robotí hvězda telenovel Calculon, pak i Robo-Santa, u něhož bychom měli zkoumat jeho minulost, mocný Lrrr z planety Omicron Perseus VIII a mnozí další. Už od vydání prvního teaseru z minulého měsíce také víme, že nová sezóna Futuramy si posvítí i na některá čerstvější témata z posledních let. Z upoutávky je zřejmé, že tvůrci si budou dělat srandu například z koronaviru a vakcín, ovšem dojít by mělo i na cancel culture, bitcoiny a streamovací služby. Zkrátka a dobře na nás čeká další várka řádně velkolepého dobrodružství.

Teď už jen musíme doufat, že to bude comeback jaksepatří důstojný. Co se hlavních hrdinů týče, tak kromě Frye, Bendera a Leely se samozřejmě vrací další členové Planet Express, jmenovitě Profesor Farnsworth, Amy Wong, Hermes Conrad, Zoidberg a samozřejmě také Scruffy. Bylo každopádně velice fajn všechny ty známé hlasy slyšet znovu. Tedy samozřejmě za předpokladu, že jste na seriál koukali v původním znění. 

Futurama původně běžela od roku 1999 do roku 2003 na stanici Fox. Série následně vyprodukovala několik filmů, přičemž pak následovaly další řady. V roce 2010 se seriál dostal pod palec Comedy Central, ovšem pak byl opět zrušen, tvůrci ale ještě vytvořili sedmou sérii, která bylo původně považována za závěrečnou.

První epizoda nové řady bude na Hulu (tudíž u nás na Disney+) premiérovat 24. 7. 2023.

A pokud jste ještě náhodou neviděli naše video, které vám jasně vysvětlí, proč je Futurama tak výjimečným seriálem, určitě tuto velkou chybu napravte!