Letos na podzim se dočkáme velkolepého vyvrcholení filmové trilogie, která vychází z legendárního hororu Halloween od Johna Carpentera. Snímku Halloween Ends se tak dočkáme už za necelé tři měsíce, přičemž venku je také první trailer, na který se můžete podívat výše. Film tak zakončí trilogii, za kterou je zodpovědný režisér David Gordon Green. Ten v roce 2018 představil přímé pokračování originálu s názvem „Halloween“, do něhož se vrátila Jamie Lee Curtis jako Laurie Strode. Z rozpočtu 15 milionů dolarů vydělal snímek parádních 255 milionů, přičemž i samotné ohlasy na film nebyly vůbec špatné. To samé se už ale bohužel nedá říct o druhém díle jménem Halloween zabijí z minulého roku, který se dočkal především negativních ohlasů jak od kritiků, tak i od diváků. 

Jamie Lee Curtis se do své ikonické role vrací i v nadcházejícím filmu. A jak je z traileru patrné, na hrozivého Michaela Myerse, který filmové fanoušky děsí už od konce 70. let, je náležitě připravena. Jak ale celá série skončí? Povede se Laurie konečně jednou provždy zlikvidovat maskovaného zabijáka s neuvěřitelně tuhým kořínkem? Nebo se dočkáme tragického konce? Ať už to bude jakkoliv, Halloween Ends bude posledním dílem slavné hororové série, ve kterém se Laurie ukáže. Jamie Lee Curtis totiž uvedla, že to bude úplně naposledy, co onu ikonickou postavu ztvární. 

Celá trilogie je přímým pokračováním prvního filmu z roku 1978, přičemž ignoruje dějství z následných sequelů. Produkce původně probíhala souběžně s natáčením předešlého dílu, nicméně vše zkomplikovala pandemie koronaviru. Ve filmu si dále zahrají herci jako Andi Matichak, Kyle Richards, Will Patton, Nick Castle a James Jude Courtney.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 10. 2022.