Indie horor Bloodthirsty dostal oficiálny trailer až teraz. Film pritom už zbiera pozitívne recenzie.

Přečtěte si také: Psychologický survival horor Holstin letos nevyjde, ale k vyzkoušení je demo

Príbeh sa zameriava na mladú indie speváčku Grey. Tá vyráža spolu so svojou priateľkou Charlie za producentom, s ktorým chce spolupracovať na jej novom albume.

Producent menom Vaughn Daniels, ktorý žije v starej vile na vidieku uprostred ničoho, je podivný chlapík. A ako malý bonus: v minulosti bol obvinený z vraždy.

Počas pobytu v sídle producenta Grey zistí, že sa s ňou deje niečo podozrivé. Postupne prichádza na to, že sa mení na vlkolaka.

ČO TO BUDE?

Film je nezávislou snímkou z pera zatiaľ nie veľmi známej kanadskej režisérky Amelie Moses. Jej dielu sa zatiaľ celkom darilo v očiach kritikov. Film sa stal aj oficiálnym výberom festivalu Fantastic Fest.

KANADSKÁ REŽISÉRKA AMELIE MOSES VO SVOJOM DRUHOM CELOVEČERNOM FILME BUDUJE POCIT TEMNOTY A HRÔZY BEZ JUMPSCAREOV A LITROV KRVI. 

THE HOLLYWOOD REPORTER...

Režisérka Amelia Moses má už na konte zopár hororových titulov. A to s priemernými aj menej priemernými hodnoteniami. Patrí medzi ne aj krátky snímka Undress Me (Vyzleč ma).

Napriek pozitívnym hodnoteniam a skúsenostiam režisérky treba povedať, že trailer okrem mrazivej atmosféry veľa neukázal. Príbeh ženskej hrdinky v horore s vlkodlačou tématikou však pôsobí veľmi zaujímavo. Ale to, či film naozaj zaujme aj nás, zistíme až po premiére 23. apríla/dubna.