Téměř před celým jedním rokem se Netflix na akci Geeked Week 2022 pochlubil první fotkou z nadcházejícího anime seriálu Skull Island, který by měl být zasazený do univerza MonsterVerse od studia Legendary. A jak už znalci mohou tušit, série se zaměří na exotické a extrémně nebezpečné místo plného monster, na němž se nachází také starý dobrý King Kong. Nedávno však Netflix konečně vydal první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Detaily o hlavním příběhu zatím nejsou k dispozici, stále zatím víme jen to, že seriál bude sledovat skupinku trosečníků, která se pokouší z nebezpečného ostrova dostat. Kromě samotného Konga tak budou v lidské hrdiny ohrožovat například obrovitánští psi, ještěři, ptáci a krabi. A samozřejmě nesmíme zapomenout na jakéhosi krakena nebo chobotnici, před kterým vás ani vrtulník nezachrání. 

Výše si můžete prohlédnout oficiální plakát, který Netflix s trailerem zveřejnil. Seriál by měl být zasazený před událostmi filmu Godzilla vs. Kong (2021), jehož pokračování jménem Godzilla x Kong: A New Empire se dočkáme příští jaro. Zároveň by se ale měl odehrávat už po událostech, ke kterým došlo ve filmu Kong: Ostrov lebek (2017), jenž byl zasazen v 70. letech.

Ať už to bude jakkoliv, první trailer rozhodně nešetří akčními sekvencemi, přičemž se také zdá, že dojde ke konfliktu mezi dvěma skupinami lidských návštěvníků. Netflix se ale určitě ještě pochlubí plnohodnotnou upoutávkou někdy v následujících týdnech, která nám o hlavním ději snad poodhalí další informace. 

Za seriálem stojí studio Powerhouse Animation, který je taktéž zodpovědné za vznik úspěšných netflixových sérií jako Castlevania (2017) a Diova krev (2020). Showrunnery a výkonnými producenty se stali Brian Duffield a Jacob Robinson.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 22. 6. 2023.