Ke konci jara jsme se dočkali prvního teaseru na nadcházející animák s názvem Štěstí, který nám toho z hlavního děje příliš neukázal. Nyní se ale výše můžete podívat na plnohodnotný trailer, který nám dějství filmu představí do většího detailu. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Sam Greenfield, která je pravděpodobně ta největší smolařka na celém světě. Smůla se jí opravdu pořád jenom lepí na paty. Netuší však, že za tím žádný osud nestojí. Ve skutečnosti je totiž míra jejích úspěchů a neúspěchů určována skrze „Centrum štěstí“. Tajemné a podivné země, ve které pracují nejrůznější magičtí tvorové. Ti ovládají technologie, kterými řídí štěstí a neštěstí všude po světě. Jak ale mohla největší smolařka na světě náhodou narazit na zemi, který byl před zraky ostatními perfektně skrytý?

Sam se jednoho dne podaří najít minci štěstí, se kterou se její život plný smůly rázem změní k lepšímu. Najednou je z ní největší klikařka na světě. Ovšem ani to nepotrvá věčně. Jednoho dne totiž svou minci omylem spláchne do záchodu, přičemž rázem se ono štěstí zase vytratí. To natolik popudí jistého černého kocoura, který v rámci toho Sam nechtěně odhalí, že dokáže mluvit. Ohromená Sam se tak rozhodne kocoura pronásledovat, čímž se následně dostane do země, kam ještě žádná lidská noha nevkročila. Při průzkumu fantastického světa se tak Sam dozví tisícileté válce mezi dvěma organizacemi. Jedna přináší na svět štěstí a druhá zas neštěstí. Jakou roli v tom bude hrát mladá Sam? To se necháme překvapit. 

O režii filmu se postarala Peggy Holmes, která je například zodpovědná za animované filmy jako Zvonilka: Tajemství křídel a Zvonilka a piráti. O scénář se zas postaralo duo Jonathan Aibel a Glenn Berger, které napsalo všechny tři díly Kung Fu Pandy. Na scénáři taktéž pracoval Kiel Murray, který je jedním z tvůrců animáku Auta 3. Ve snímku se dočkáme herců jako Eva Noblezada, Jane Fonda , Whoopi Goldberg , Simon Pegg , Flula Borg , Lil Rel Howery , Colin O’Donoghue , John Ratzenberger a Adelynn Spoon.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 8. 2022.