Netflix zveřejnil trailer na nadcházející druhou sezónu anime seriálu Komi neumí komunikovat. Upoutávka nás seznamuje s několika novými postavami, které se připojí k neustále se rozrůstajícímu okruhu přátel Komi. A to včetně Šisuta Naruseho, narcistického studenta, který je zamilovaný do Šóko, a Čušaku Kometaniho, nového spolužáka, jenž si nutkavě zapisuje poznámky o všem, co se okolo něj děje. Mezi nové postavy patří dvě studentky, Ayami Sasaski a Mikumi Kato, které budou Komi doprovázet na exkurzi. Je zde také naznačen další vývoj vztahu mezi Komi a Hitohitem Tadanem.

Spolu s odhalením nových postav bylo oznámeno také herecké obsazení: narcistického Naruseho ztvární Katsuyuki Miura, který mimo jiné hrál v SD Gundam World Heroes, případně hudebním anime Rhapsody. Čušaka ztvární Šotaro Uzawa, postavy Ayami se ujme Minami Takahaši a Mikumi ztvární Fumiko Učimura. Ostatní herci a členové štábu z první série si své role zopakují i v pokračování seriálu.

Komi neumí komunikovat vypráví příběh mladé, elegantní a krásné ženy Šóko Komi, která nemluví se svými spolužáky. Ostatní studenti na její střední škole jsou jejím vzhledem a zdánlivě chladným přístupem zastrašeni, ale situace se změní poté, co jednoho dne potká Hitohita Tadana, naprosto průměrného mladíka, který dělá vše pro to, aby nevyčníval. Tadano zjistí, že Komi není záměrně odměřená, ale že je spíše zničujícím způsobem plachá a tajně touží po tom, aby si našla více přátel. Tadano se věnuje tomu, aby pomohl své nové kamarádce, která je společensky neobratná, dosáhnout jejího cíle - najít si do konce střední školy sto přátel. Ačkoli dvojice brzy zjistí, že jsou možná nejnormálnějšími lidmi na škole.

Přečtěte si také: Rosalie: Drama o vousaté Francouzce z 19. století představuje trailer

Premiéra druhé série je v Japonsku naplánována na 6. 4., brzy poté by mohla dorazit i na Netflix, kde se seriál stal až překvapivým hitem. Streamovací gigant však zatím konkrétní datum zveřejnění druhé série nepotvrdil. První sezóna seriálu se začala na Netflixu streamovat několik týdnů po premiéře v japonské televizi, přičemž nové epizody byly zveřejňovány každý týden. A nyní je zde první sezóna kompletně k dispozici ke zhlédnutí.