Není žádným tajemstvím, že na Netflixu je hodně populární i asijská tvorba. V rámci akce Geeked Week nám streamovací služba nadělila sneak peek, který však tentokrát není žádným japonským anime, stejně tak ani žádnou jihokorejskou zombie jízdou. Místo toho si posvítíme na sci-fi minisérii jménem Tomorrow and I, která pochází z Thajska. Na zmíněnou krátkou upoutávku se můžete podívat výše.

Minisérie se především zaměří na nevyhnutelný konflikt mezi futuristickými technologiemi a thajskou kulturou, stejně tak i na nepředstavitelné napětí a morální dilemata, která z tohoto střetu vyústí.

Těšit se tak můžeme na zkoumání témat jako oživení našich milovaných skrze klonování nebo inteligentní sexuální roboti, stejně tak se série třeba zaměří na to, jak může umělá inteligence posunout tradice buddhistického učení na jinou úroveň. Tak uvidíme, co všechno ještě ukáže nějaký plnohodnotný trailer. 

O režii jednotlivých epizod se postaral Paween Purijitpanya, který natočil horůrky jako Sop 19 (2007) a Ghost Lab (2021).

V sérii se nám představí herci jako Pakorn Chatborrirak, Violette Wautier, Waruntorn Paonil, Treechada Hongsyok, Ray Macdonald, Timethai, Thongchai Thongkuntom, Aelm Thavornsiri, Pongsatorn Jongwilas, Chananticha Chaipa a Wanichaya Pornpanarittichai.

Zatím není známo, kdy přesně minisérie na Netflixu vyjde.