Tom Holland hraje mladého Nathana Drakea ve filmové adaptaci Uncharted. V rozhovoru nyní prozradil, že není spokojen s tím, jak se ujal role známého videoherního lovce pokladů. Představitel Petera Parkera/Spider-Mana tvrdí, že musel být akčním hrdinou, v podstatě Markem Wahlbergem a ukazovat své bicepsy.

„Jakmile začnete přemýšlet o tom, zda v tomhle záběru vypadáte dobře, stane se herectví něčím jiným, než hraním postavy. Myslím, že jsou tady prvky, kdy jsem trochu propadl kouzlu ‘Chci teď vypadat dobře. Chci, abych byl cool.‘ Musel jsem hrát tohoto velmi drsného, velmi stoického chlapíka - v podstatě jsem musel být Mark Wahlberg. Postava v této chvíli měla být zasraný akční hrdina.

Přečtěte si také: Sony hodlá rozšířit své příběhy i do ostatních médií

Podívejte, film jsem ještě neviděl, takže nevím, jestli jsem to zvládl, ale byla to důležitá lekce, kterou jsem se naučil. Někdy to bylo méně o tom, abych zvládl tuhle scénu, ale více o tom, aby byly vidět moje bicepsy... Byla to chyba a je to něco, co už nikdy neudělám,“ prozradil Holland v rozhovoru pro magazín GQ.

Film Uncharted bude mít po několika odkladech premiéru 11. 2. 2022 a soustředí se na mladého Nathana Drakea, který se setká se svým budoucím mentorem Victorem Sullivanem, toho si zahrál právě Mark Wahlberg. V dosud neurčených rolích si v Uncharted zahráli ještě Antonio Banderas, Sophia Ali a Tati Gabrielle. Natáčení skončilo v říjnu/októbri loňského roku, o scénář se postaralo hollywoodské duo Art Marcum a Matt Holloway, kteří společně napsali Iron Mana, Transformers: Poslední rytíř a Muži v černém: Globální hrozba.

Očekáváme, že brzy uvidíme první trailer na Uncharted. Mezitím si můžete prohlédnout starší fotografie.