Před několika dny byl zveřejněn plakát na hvězdně obsazený snímek Motorkáři, nyní zde máme ještě jeden oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Některé sekvence jsme už mohli vidět v předešlých upoutávkách, i tak nám ale trailer ukáže několik dosud neviděných scén. V jedné z nich se dokonce nachází pořádně zarostlý Norman Reedus (Živí mrtví). A kdyby slavný zombie seriál pokračoval dál, takhle nějak bychom si ho představovali třeba ve 37. sezóně. Hlavními hvězdami se každopádně stanou Tom Hardy (Venom), Austin Butler (Duna: Část druhá) a Jodie Comer (Poslední souboj), kolem kterých se celý příběh bude točit.

Hardy si zahraje drsňáka Johnnyho, který v 60. letech na středozápadě USA založí motorkářský gang jménem Vandals. Přidá se k němu i mladý Benny (Bulter), který si zároveň něco začne s tvrdohlavou Kathy (Comer), jež celý příběh vypráví. Jak ale léta plynou, gang se začne měnit na stále násilnější a nebezpečnější kriminální organizaci, což začne ohrožovat to, jak původní členové skupiny plánovali žít. 

Film má vycházet z fotografické knihy o motorkářích, za kterou stojí Danny Lyon. O režii se postaral Jeff Nichols, který stojí za filmy jako Úkryt (2011), Bahno z Mississippi (2012) a Půlnoční dítě (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Karl Glusman, Emory Cohen, Mike Faist, Toby Wallace a Phuong Kubacki.

Do českých kin snímek dorazí 20. 6. 2024.